top of page

Over onze club

Volleybalvereniging LEDnovate Esch Stars

LEDnovate Esch Stars is een bloeiende volleybalvereniging in Vasse waar het goed toeven is. Gezelligheid, saamhorigheid, ontspanning en sportieve prestatie op je eigen niveau gaan bij ons hand in hand. Tevens willen wij een vereniging zijn waar iedereen zich veilig en thuis kan voelen en optimaal kan genieten van de volleybalsport. Binnen onze vereniging zijn alle niveaus en leeftijdgroepen vertegenwoordigd:

  • CMV (jeugd tot 12 jaar)

  • C t/m A (jeugd tot 18 jaar)

  • Senioren Dames en Heren

  • Trim/ Recreanten

 

De vereniging bestaat momenteel uit 1 heren, 3 dames, 2 jeugd en 2 CMV teams Verder is er een grote groep trim/recreanten actief. De thuiswedstrijden worden gespeeld in sporthal 't Eschhoes te Vasse. Op donderdagavond spelen de recreanten en op vrijdagavond is het de beurt aan de seniorenteams met uitzondering van dames 1. De volgende dag zijn eerst de CMV leden aan de beurt gevolgd door de A/B/C jeugd. Als laatste speelt dames 1 op zaterdag haar competitiewedstrijd onder toeziend oog van een grote groep supporters.

Lijkt het je leuk om een keer (vrijblijvend) mee te trainen of wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de technische commissie van LEDnovate Esch Stars. Het mailadres vind je hier.

 

Tot ziens in ’t Eschhoes!!

Meer zien van onze vereniging?
bottom of page